League Of Legends " Şubat yaklaştı " Aşıklar - 1

Malumunuz 14 şubat çok yaklaştı sevgililer günü bazılarımız için kabus bazılarımız için yılın en güzel günü. Merhaba alt koridorda sevgilisi ile oynayan arkadaşlar ve merhaba üst orta ve ormana mahrum kalanlar. Değineceğimiz konu aşk evet ama kahramanlarımızın aşkları. Bakalım sihirdar vadisinin aşıkları kimlermiş.

İlk çiftimiz herkesin kostümünlerinden bildiği
Evelynn ve Twisted Fate

2011 yılında yayınlanan adalet günlüklerinin ilk sayısında yer alan röportaj şu şekildeydi

Evelynn : "Güzel vakit geçiriyoruz fakat ciddi bir şey değil, her şeyin bir sonu vardır."

Twisted Fate : "Ben seçeneklerimi açık tutarım, bağlanmayı pek sevmem fakat bazen zarı atmak gerekir bu mavi tenli güzellik o zarı atmaya değer."

Daha sonrasında Tango kostümleri yayınlanan çift gelen adalet günlükleri 10. serisi ile ayrıldıklarını ilan ettiler. Evelynn ilişkiyi bitirme kararını Twisted Fate'e söyledikten sonra boynundan öpüp uzaklaştı. Evelynn'e ulaşılamazken Twisted bir barda sarhoş bulundu.



İkinci çiftimizin çok sevildiklerine eminim.
Garen ve Katarina

İlk kez Demacia ve Noxus arasındaki savaşta karşılaştılar. Düşman olmalarına rağmen beraber bir kargaşayı önledikten sonra adalet günlükleri 7. sayıda yayınlandılar. Adalet günlükleri 17. sayıda Blitzcrank'in insan eşleştirme servisinde birbirlerine kusursuz uyumlu oldukları ortaya çıktı. Katarina Jarvan ile birlikte savaş enstitüsü hakkında bir araştırma yaparken bunun bir suikast olduğunu sanan Demacialı askerler Katarina ya saldırırken Garen kendisini adeta bir kalkan gibi Katarina'nın önüne attı.
Katarina'nın eski hikayesinde söylenen şu söz mevcuttu "Noxus'un sinsi bıçağı bir karadul gibi güzel ama ölümcül.". Katarina'nın şimdi ki hikayesinde iste "Sadakatimi sorgulama bunun için neler çektim bilemezsin" gibi bir söz yer almakta. Riot aralarında öncesinde bir gönül bağı olduğunu onayladı Garen'in Katarina'ya özel şakalarıda oyunun içerisinde mevcut. Yüksek sayılar sayarak şınav çekerken "Sen de mi burdaydın ?" diyerek Katarina'ya atıfta bulunmakta.


Üçüncü çiftlerimiz krallıktan.
Ashe ve Tryndamere 


Kral ve kraliçe olduklarını zaten bildiğimiz bu çift ise diğerlerinin aksine hala yollarına devam etmekte. Fakat Ashe tarafından adalet günlükleri 5. sayıda yapılan yapılan bir açıklamada " Benim kararım romantik eğilimlere dayanmakta değil halkımın ihtiyaçları doğrultusunda, birlikteliğimiz ittifakımızı güçlendirmek için edilmiş bir yemin." demiştir. Düşüncelerinin böyle olduğunu pek düşünmesekte göreceğiz bakalım neler olacak.






14 şubat gelmeden 2. bölüm ile birlikte devam edicez :)

en iyi dileklerimle Rallba.
League Of Legends " Şubat yaklaştı " Aşıklar - 1 Reviewed by Blog on Ocak 30, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.