Knıght Online Logos Rehberi

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu takipçileri. Bu gün sizlere daha önceden videosunu çektiğim bu gün tüm detaylarını anlatmak istediğim bir konuyu ele almak için böyle bir yazı hazırlıyorum umarım hoşunuza gider...  Bunun öncesinde konu ile ilgili daha önce çekmiş olduğum videoyu mutlaka izlemenizi tavsiye ederim : Knıght Online The Sprite of Logos Hakkında Herşey 

     Knıght Online Logos Nedir ? :

Knıght Online The Sprit of Logos
Knıght Online The Sprit of Logos
     Knıght Online'da Logoslar belirli zaman aralıkları ile haritaların belirli bölgelerinde beliren ruhani bir NPC tarzı sağ tıkladığınızda sizlere bonus özellikler veren bir şeydir. Bunun yanı sıra sizlere bonus olarak Atack, Defans, Fazladan Exp, Fazladan NP gibi de bonus özellikler veren bu Logosları tek başınıza alabildiğiniz gibi bir parti ile oyun içerisinde kalabalık arkadaş ortamınız ile de bir arada alarak bu bonus özelliklerden faydalanabilirsiniz.

     Knıght Online Logos Kutsaması Ne Özellikler Verir ? : 


Knıght Online Logos Kutsaması Ne Özellik Verir ?
Knıght Online Logos Kutsaması Ne Özellik Verir ?
     Logos Kutsaması sizlere toplamda bonus olarak 4 özellik vermektedir arkadaşlar bunlar sırası ile;

     Increase Attack by 20% : Yani bu seçeneğe tıkladığınızda karakterinize bonus olarak %20'lik bir Atack artışı sağlamaktadır. (1 Saat süre boyunca...)

     Increase Defense by 400 : Yani bu seçeneğe tıkladığınızda karakterinize bonus olarak 400 Defans artışı sağlamaktadır. (1 Saat süre boyunca...)

     Increase Exp by 100% : Yani bu seçeneğe tıkladığınızda karakterinize %100 bir exp artışı sağlamaktadır. (1 Saat süre boyunca...)

     Increase Constribution by +10 : Yani bu seçeneğe tıkladığınzda karakterinizde karşı taraftan bir karakter öldürdüğünüzde fazladan 10 NP artışı sağlamaktadır. (1 Saat süre boyunca...)

     Knıght Online Logoslar Kaç Saatte Nerede Çıkar ? : 

     Knıght Online'da bir defa harita üzerinden belirli çıktıkları yerden Logos Kutsaması aldığınızda bir daha o yerde logos çıkması için aradan yaklaşık 9 saat gibi bir sürenin geçmesi gerekmekte. Haritalarda ise belli yerlede çıktığı için tespit etmek için ''M'' tuşuna basarak önce haritayı açıyoruz ve sağ üst bölümden The Sprit of Logos aramasını yapıyoruz ve tıkladığımızda haritada nerede çıktıklarını tespit edip oraları ziyaret ediyoruz. Aşağıda vermiş olduğum resimde ki gibi El Morad Castle haritasında Logosların yerini tespit edebilirsiniz. Knıght Online Logos Rehberi isimli yazım bu kadardı umarım hoşunuza gitmiştir varsa sorularınızı bu yazının altına yorum bırakabilirsiniz.
Knıght Online Logoslar Nerede Çıkar?
Knıght Online Logoslar Nerede Çıkar?
Knıght Online Logos Rehberi Reviewed by Blog on Ocak 26, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.