Knıght Online Pet Rehberi Geniş Anlatım

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Daha önceden de videosunu çekmiş olduğum bir konunun bu gün daha detaylı yazısını sizler için hazırlamak istedim umarım hoşunuza gider. Bununla birlikte daha önceden yazmış olduğum Knıght Online Pet Nasıl Kasılır Pet Rehberi isimli yazıma da göz atmanızda muhakkak fayda var.

     Knıght Online Pet Nedir Ne İşe Yarar ? : 

     Knıght Online'da hepimizin bildiği gibi pet sistemi oldukça eski ve günümüzde de dahil oldukça geliştirilmiş ve oyuncuların kullanımına sunulmuş bir sistemdir. Knıght Online'da her karakter kendisine bir yardımcı pet alabileceği ve çağırabileceği gibi Pet görünümünü farklı şekillere sokabilir ve değiştirebilir. Knıght Online'da petler gerek karakteriniz için kullanabileceğiniz skilleri ile gerek sizler için kestiğiniz yaratıklardan düşen kutuları toplaması ile ve gerekse sizlerin saldırdığı yaratıklara sizinle birlikte saldırarak sizlere yoldaşlık eden yardımcı hayvanlardır.

     Knıght Online Pet Nasıl Kutu Toplar ? : 

Knıght Online Pet Kutu Toplama Eşyası
Knıght Online Pet Kutu Toplama Eşyası
     Knıght Online'da petinizin öldürdüğünüz yaratıklardan düşen kutuları toplamasını istiyorsanız öncelikle sahip olmanız gereken bir eşya vardır. Bu eşyayı Power Up Store (Pus)'dan almanız gereken eşya Voucher for Automatic Pet Looting isimli eşya 186 Cash karşılığında satın alabilirsiniz. Ayrıca Voucher for Automatic Pet Looting isimli eşyayı aldıktan sonra Maradon'da Trainer (Kate) isimli NPC'de kırdırıp petiniz için kullanabilirsiniz. Bununla birlikte sizlerden sıkça aldığım bir soruda Knıght Online'da Petimin Toplayacağı Eşyaları Nasıl Seçerim? oldu hemen bu sorunun da yanıtını verelim.

     Knıght Online'da Petimin Toplayacağı Eşyaları Nasıl Seçerim? : 
Knıght Online Pet Kutu Toplama Ayarları
Knıght Online Pet Kutu Toplama Ayarları

     Petinizin toplamasını istediğiniz eşyaları seçmeniz mümkün değil fakat bir kaç farklı şekilde toplayacağınız veya toplamamasını istemediğiniz eşyaları seçmeniz mümkün. Oyunun ekranında sol alt köşede bulunan küçük kız resmine tıkladıktan sonra karşınıza Option ekranı gelecektir ayrıca kısayol olarak F10 tuşuna da basarak bu pencereyi açabilirsiniz. Oradan Option bölümüne tıklayarak sol tarafta bulunan Rooting Option seçeneğine tıklayın.
Sağda ki resimde ki gibi pencerede de gördüğünüz gibi Consunable Item Looting yazan kısımda tik işareti bulunmakta. Bu kısım 'Kutulardan düşecek olan görev itemlerini de toplar anlamına gelmektedir.' Bu tik işaretini kaldırıp Apply seçeneğine basarsanız artık petiniz görev itemlerini toplamaz. Hemen onun üzerinde bulunan Shop Price bölümünde ise karşısında 0 yazdığını görüyorsunuz burada da NPC'ye satış fiyatı 0 Coinden yüksek itemleri toplar anlamına gelmekte yani petiniz sadece +8 wood staff toplasın isterseniz NPC'de 240 Coinden satılıyor ise 240 Coin yazdığınızda sadece +8 Wood Staff ve diğer +8 itemler ile birlikte 240 Coin üzerinde satılacak eşyaları toplar demektir.

     Knıght Online Pet Skilleri Nasıl Kullanılır ? : 

     Petiniz level atladıkça farklı skiller açılacaktır bunları kullanmak içinse P tuşuna basarak petinizin düzenleme yapabileceğiniz ekranı karşınıza gelecektir. Petinizin skilleri size Buff verir Defans verir gibi farklı skilleri mevcuttur bunları petinizi level atlatarak geliştirebilirsiniz. Açılan skilleri ise petinizin Skill Bar'ına koyarak kullanabilirsiniz. Daha iyi anlamanız için aşağıda ki resmi sizler için hazırladım buyrun onu inceleyelim...
Knıght Online Pet Skilleri Nasıl Kullanılır ? :
Knıght Online Pet Skilleri Nasıl Kullanılır?

     Evet arkadaşlar Knıght Online Pet Rehberi Geniş Anlatım isimli yazım bu kadardı umarım hoşunuza gider ve işinize yarar lütfen yazıyı paylaşmayı varsa sorularınızı yazının altına yorum yazmayı unutmayın #Asosyal Coder    
Knıght Online Pet Rehberi Geniş Anlatım Reviewed by Blog on Aralık 28, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.