League of Legends Diana Rehberi

                                   League of Legends Diana Rehberi !
DIANA

Merhaba Arkadaşlar bugün kü konumuz League of Legends Rehberimizin 17. Şampiyonu olan Ay Tanrıçası Diana.

                                  Diana'nın League of Legends'taki Yeri 

Diana takım savaşlarında birisini yok etmek konusunda gerçekten başarılı bir şampiyon bunun nedenı ıse ultisini 2 kere kullanabilmesidir tutturabildiği bir q yeteneği diana nın hasarını arttırmak için gerekli bir sebeptir w yeteneğinden salamış olduğu hasar ve kalkan ise diana'nın bir derece aldığı hasarı emmesine yarar sağlıyor.

                                  Diana Hangi Koridorda Oynanmalı ?

Diana  eğer Ormancı ve Orta Koridor olarak oynanılırsa gerçekten iyi işler çıkarabilecek potansiyelde bir şampiyon. Orta koridorda 6. seviyeden sonra gerçekten tehlikeli hale gelen diana orman rolündede 6. seviye olduğunda attığı başarılı bir baskın ile takım arkadaşına yada kendıne skorlar çıkarabilecek niteliktedir. Oyunun sonlarında ise ormancı bile olsa karşı takımdaki nişancıyı gerçekten yok edecek hale gelebilir.


       Diana Hangi Eşyalar ile Kombin Edilmeli ?

DIANA İÇİN GEREKLI EŞYA SETİ
               
Rabadon Şapkası : Sağlamış olduğu Ekstra yetenek gücü ve Sahip olduğumuz yetenek gücünü ekstra olarak arttırdığı için Diana için gerçekten biçilmiş kaftan.

Asırlık Sopa : Sağlamış olduğu '' Can - Mana - Yetenek Gücü '' Diana'nın kırılganlığını bir nebze indirgemek ve takım savaşlarında daha çok yetenek kullanmasını sağlayabilmek açısından yararlıdır.

Rylai'nin Kristal Asası : Rylai nin sağlamış olduğu  ''Can - Yetenek gücü'' ve kullandığımız her yetenek atışında sağlamış olduğu yavaşlatma etkisi takım savaşlarında kitle kontrol etkisi yapmamızı sağlıyor.

Hiçlik Değneği : Vermiş olduğu Yetenek gücü ve Büyü nüfuzu bot ile kombinlediğinde yeteri derecede büyü direnci kırma özelliği hasarımızı arttıracak derecede.

Liandyi Eziyeti : Sağlamış olduğu Can değerine göre hasar , ekstra can ve Yetenek gücü Diana için gerekli özellikler. 

                                 Diana için Gerekli Rün ve Kabiliyetler
RÜNLER
KABİLİYETLER




League of Legends Diana Rehberi Reviewed by Blog on Kasım 29, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.