League of Legends Azir Rehberi

Azir 2015 , Azir rehber
AZİR
League of Legends Azir Rehberi Merhaba Arkadaşlar bugünkü konumuz League of Legends Rehberimizin 8. şampiyonu olan Kum Fırtınası Azir. Azir'in League of Legends'taki Yeri ? : Bence Azir'in League of Legends'taki yeri oyunu baştan aşşağıya taşıyabilecek bir yapıda olmasıdır.Gerek ultisi olsun Gerek takım savaşın'da alınabilecek düzgün bir pozisyon ile takım savaşını kazandırtma olsun Gerek Ultisi ile Kendi takımındakı nişancıyı korumak olsun , Gerekse karşı takımdaki nişancıyı ultisi ile kendi takımına yollamak olsun Azir bu işleri en iyi yapabilen karakterlerden birisidir ve Seçilme Oranı En Yüksek olan şampiyonlardan birisidir. Azir Hangi Koridorda Oynanmalı ? : Azir hasarını Yetenek Gücü'nden alan ve beklenmedik hasarlar çıkarabilen takım savaşlarında düzgün pozisyon alabilirse karşıdakı bütün takımı yerlebir edebilecek düzeyde bir şampiyondur ve Bana kalırsa Orta Koridor haricinde hiçbir yerde iş yapamıyacağını düşünüyorum. Deneyimime göre Azir Support oynadım Oyunun Başlarında ne kadar zorlansamda Oyunun sonlarına doğru yetenek gücü kastığım için takımı taşımış oldum.

Azir'i Hangi Tür Eşyalar ile Kombin Edebilirim ? :


Azir build , azir 2015 build , azir rehber
AZİR İÇİN GEREKLİ EŞYALAR.


Athene'nin Lanetli Kadehi : Bu Eşyayı azir'e almamızın sebebi Fazlaca gerek duyduğu mana yenilenmesini karşılamak ve bir nebzede olsa büyüdirencimizi arttırmak için

Rylai'nin Kristal Asası : Bu Eşyayı almamızın asıl amacı Aşırı Kırılgan olan aziri Rylai'nin vermiş olduğu '' Ekstra can değeri - Yetenek Gücü ve Yavaşlatma Etkisi '' Azir için biçilmiş kaftan.

Rabadon'un Şapkası : Rabadonun sağlamış olduğu yetenek gücü değeri Azir'in yetenek gücü eksikliğini gerçekten kapatıyor ve pasifi olan mevcut yetenek gücüne göre artış Azir'in Takım savaşlarında ön plana çıkmasını sağlıyor.

Lanetli Maske : Azir Sürekli Hasar verdiği için Lanetli maskeyi alması gerçekten işine yarıyor vermiş olduğu can değeride azir'in kırılganlığını bir nebze kırıyor.

Zhonya'nın Kum Saati : Azir Takım savaşlarında ultisi ile karşı takımdaki Nişancıyı kendı takımına doğru atabilir ve ardından hemen zhonya basabilir veya yemleme taktiği dediğimiz olayı uygulayabilir Zhonya'nın vermiş olduğu zırh ve yetenek gücü değeri ise Azir için yararlı oluyor.

Azir için Gerekli Olan Rünler Ve Kabiliyetler Şu Şekildedir :


Azir rün , Azir rün 2015 , Rün Azir , Azir Rehber
AZİR İÇİN GEREKLİ RÜNLER
Azir kabiliyet , Kabiliyet azir , 2015 azir kabiliyet
AZİR İÇİN GEREKLİ KABİLİYETLER 


League of Legends Azir Rehberi Reviewed by Blog on Kasım 14, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.