League of Legends Aatrox Rehberi

Merhaba Arkadaşlar , Bugünkü karakter rehberimizin konusu League of Legends’ta Kan Kusturan Aatrox.

     Aatrox’un League of Legends’taki Yeri  :

Aatrox ‘’Better Nerf’’ diyebileceğimiz yani ne kadar oyundan geri düşürülmeye çalışılsa da hala güçlü olabilen sayılı herolardan birisidir. Bence Aatrox’un League of Legends’taki asıl yeri ‘’Can Çalma’’ özelliği neden diyecek olursanız Koridorundaki rakibinden bu özelliği ile üstün konuma geçebilmesi ve koridorunu domine edebilmesi.

     Aatrox Hangi Koridor da Oynanmalı  ? :

Aatrox’un En Çok öne çıktığı koridorlar ‘’Top Lane’’ diye tabir ettiğimiz Üst Koridor ve ‘’Jungle’’ diye tabir ettiğimiz Ormanrolleridir.
Üst Koridor da oynama nedenimiz Koridoru domine etmek , ‘’Can çalma’’ özelliği ve eşyaları ile gücümüze güç katmak ve rakibimize karşı ezici bir üstünlük sağlamak için üst koridorda oynanması tercih edilir.
Orman Rolünde oynamamızın nedeni ise Altın anahtarımız olan ‘’Can çalma’’ özelliği olacaktır. ‘’Can çalma’’ özelliğimizin bize verdiği katkı ile ormanda daha uzun kalacak ve karşı koridorlara daha rahat baskın yapabileceğiz. Ayrıca uzun mesafe atlayabilmesi ‘’Kitle Kontrol mekanizması’’  ile Takım Savaşlarında öne çıkmamıza katkı sağlayacaktır. Ayrıca yapacağı başarılı baskınlar ile takımının üstünlük kazanmasında önemli bir rol oynar.

     Aatrox Hangi Eşyalar ile Kombin Edilmelidir  ?  :

Aatrox Can alıcı noktası olan ‘’Can çalma’’ özelliği ve bu özelliğini arttırabilecek eşyalar ile kombin edilirse Savaş Tankı’na dönüşmeye adım atabilir. Peki bu eşyalar hangileridir ?
Mahvolmuş Kralın Kılıcı :  Vermiş olduğu saldırı hızı ve can çalma özelliği ile Aatrox’un gerek hızlı can doldurması , gerek hayatta kalabilmesi ve Karşı rakibin can değeri’ne göre saldırı hasarı vurması Aatrox’u 1 adım daha öne geçirebilir.
Kanasusamış  : Yeni Sezon’da yenilenen Kanasusamış Eşyası’nın vermiş olduğu ‘’ Ekstra Can Çalma ‘’ ve verdiği kalkan özelliği Aatrox için adeta biçilmiş bir kaftan.

Randuin Alameti : Vermiş olduğu Kalkan ve Can Değeri ile Aatrox’un ‘’Front Line’’ diye tabir ettiğimiz yani savaşlarda ön safhalarda çarpışabilecek hale gelmesine katkıda bulunacaktır. Ayrıca pasifi rakip’ten alınan her hasara karşı saldırı hızı emme özelliği ile ‘’Yasuo-Master Yi  Vayne ‘’ gibi karakterlere karşı iş görebilecek ve onları 1 adım geriye düşürmeye yarayacaktır.  Aktifi ise belirli bir alana yaymış olduğu Hareket Hızında azalma’da Takım Savaşlarında Kitle Kontrol etkisi sağlayarak Karşı takıma karşı 1 adım öne geçmenize katkıda bulunacaktır.
Koruyucu Melek : Bu Eşya Aatrox için alındığında Aatroxu Takım savaşlarında üst üste dirilmesi ile rakibin moralini bozacak ve Takımına katkı sağlayacak eşyadır. Ayrıca Aatrox’un pasifi olan ‘’ Karanlık Uçuş ‘’ Aatrox’un öfke barına göre tekrardan belirli bir cana göre dirilmesini sağladığı için ‘’ Koruyucu melek ‘’ adlı eşya ile Takım savaşlarında 2 defa dirilmenize ve Takım savaşlarını kazanmanıza katkıda bulunacaktır.

     Aatrox için Önerilen Kabiliyet ve Rünler  :

Aatrox için ofansif kabiliyet sayfası olan 21 -9 – 0  tercih edilebilir. (21 Saldırı 9 Savunma 0 İşlevsel)
Aatrox Kabiliyet Dizilimi
Aatrox Kabiliyet Dizilimi

Aatrox için ofansif rün sayfası olan 15 Fiziksel Hasar 12 Büyü Direnci ve 9 Zırh’ı öneriyorum. 

Aatrox Rün Dizimi
Aatrox Rün Dizimi 

League of Legends Aatrox Rehberi Reviewed by Blog on Kasım 08, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.