Her Yıl Neden Yeni Bir GTA Serisi Çıkmıyor ?

                           Her Yıl Neden Yeni bir GTA Serisi Çıkmıyor ?


'' Game World '' diye tabir ettiğimiz oyun dünyasında gelmiş geçmiş en efsane olan kaç gün geçsede ilk günki heyecanı ve zevki veren oyun olan Grand Theft Auto'dur. Bilindiği gibi Grand Theft Auto uzun yıllar sonra yeni sürümlerini piyasaya sunuyor .

Assasin's Creed , Call Of Duty gibi seriler ise her yeni yılda seri çıkartarak Gamer'ların dikkatini üstüne çekmeye çalışıyor. 

gta 5 , gta 4 , gta 3 , gta 2 , gta 1 , gta pc , gta haberleri , gta  , gta serisi , gta hile
Grand Theft Auto 


Ama şu anki duruma bakılırsa Take-Two 'nun CEO'su Strauss Zelnick , böyle bir duruma sıcak bakmıyor gibi ve her yıl oyun çıkarmanın destekçisi değil gibi görünüyor. Zelnick Gamespot'a yaptığı konuşmada  '' Spor Türü Hariç , diğer yapımları servis etmek , bir ters tepki yaratabilir , diğer taraftan , sektördeki en kaliteli yapımları hazırlamak oldukça zaman ve zahmet gerektiriyor bunu her yıl yapmamız mümkün değil '' diyerek görüşünü açıklamasında bildirdi.

Piyasaya sürülen Grand Theft Auto Serileri tüm dünyanında bildiği üzere vazgeçilmez ve bitmek bilmeyen oyun zevki sunuyor Zelnick'e hak vermemek gerçekten elde değil. Başarılar gerçekten zaman alır :)
Her Yıl Neden Yeni Bir GTA Serisi Çıkmıyor ? Reviewed by Blog on Kasım 20, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.