Yeni Oyun : Damsız Girilmez

Gripati’den Yeni Atak: Damsız Girilmez

Gripati geçen sene ‘Dolmuş Driver’ ile büyük bir sükse yakalamış, oyun dünyasında adından söz ettiren bir firma olmuştu. Yüksek rakamlarda indirmeye ulaşmış oyunun beğenilen en önemli yanı sonu olmayan koşu oyunlarından esinlenerek yapılması ve dolmuşa uygulanmasıydı. Klasik olarak leveller geçildikçe oyun zorlaşıyor ve haliyle eğlenceli oluyordu.
Yeni Oyun : Damsız Girilmez, Yeni Oyun, Yeni Çıkan Oyun, Damsız, Girilmez
Yeni Oyun : Damsız Girilmez
Firma bu oyununun yavaş yavaş ün kaybetmesini beklemeden yeni bir oyunu duyurdu. IOS platformuna sunduğu ‘Damsız Girilmez’ Gripati şirketinin yükselişini sürdürecek gibi gözüküyor. Oyun aslında bilindik bir deyimden geliyor. Özellikle erkekleri ilgilendiren bu deyim, bir mekâna girerken yanında bayan olmadan içeri alınmamasıdır. Yani sap olarak bar gibi yerlere girilmeye izin vermeyen kuraldır. Türk yapımcılar ise bu yoldan hareketle ‘Damsız Girilmez’ oyununu oyun severlere sundu. Ülkemizde büyük bir ilgi çekeceğini düşünüyorlar. Oyun yabancı isimle yurt dışına da servis edildi. Bu Türk yapımcıları için büyük bir adım demek oluyor aslına bakılırsa.
Oyunun içeriğine geldiğimizde ise görevimizin Bodyguard olduğunu görüyoruz. Bir barın kapısında görev yapmaktayız. Gerçekte de olduğu gibi bara damsız girmek isteyecek birçok erkek olacaktır. Bunları içeri almayıp güvenliği sağlamak oyunun esas amacı. İçip içip gelenleri bara yaklaşmadan kovalamak, onlara uzaktan objeler fırlatmak bizim 1 numaralı işimiz olacak. Tabi her kovulan kişiden iyi bir kazanç elde edeceğiz. Bu kaba erkeklerin arasında tek bayan şeklinde gelenlerde olacak. Onların girmesi sorun olmayacaktır. Çift olanlar ise gönül rahatlığı ile girebilecek. Aman bunlara bir şey fırlatmayalım. Kazançlarımız bu yüzden uçup gidebilir.
‘Bodyguard – No Single Men Allowed’ ismi ile yurt dışında yayınlanan oyun indirilmeye sunuldu. IOS üzerinden oyunu ücretsiz indirebileceksiniz. Çoğu oyunda olduğu gibi yapımcıların kazanç elde etmesi için reklamlar göreceksiniz. Bunlarda olmazsa olmaz. Diğer bir şey ise oyunda ilerleme kaydedildikçe satın alma işlemleri gelecek. Nakit para ile envanter alabileceksiniz. Tabi bu sizin isteğinize kalmış.

Müthiş seslendirmeleri ile eğlenceli bir oyun olan ‘Damsız Girilmez’ sizi gerçek hayattaki özel güvenlik veya bar güvenlikleri gibi işlerden soğutabilir. Android kullanıcıları için henüz bir açıklama yapılmamış olsa da kısa bir zaman zarfı içinde iyi bir haber onlar içinde gelebilir.

     Bana destek olmak için aşağıda ki bağlantılardan beni takip edebilirsiniz : 

     YouTube  -  Blog  -  Facebook  -  Twitter  -  Instagram  

Yeni Oyun : Damsız Girilmez Reviewed by Blog on Ekim 25, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.