Deer Hunter 2016 İncelemesi

Deer Hunter 2016 İncelemesi
Avcılık oyunlarının en iyilerinden olan Deer Hunter 2016 incelemesi ile karşınızdayız. Oyunu oynamayan sayısı çok olsa bile oyunlarla ilgili az olan biri bile bu yapımı elbet bir yerlerden işitmiştir. Android ve IOS platformlarında yer alan oyun ücretsiz indirme ile telefonunuza ekleyebilirsiniz. 40-50 megabaytlık boyutu ile öyle aman aman denilecek bir kalabalık yaratmaz. Silah kullanmayı çok sevenlerin tutku ile oynadığı, hele de avcılık sporu ile ilgileniyorsanız mutlaka oynamanız gereken bir yapımdır.
Geçen senelerde de olduğu gibi birçok bölge ve bölgelere göre avlanacak hayvanlar yer alır. İlk leveller de daha küçük hayvanlar avlanır. Görevler yerine getirilmeye çalışılır. Her görevin ardından silah geliştirme işlemi yapılır ve bir sonraki bölgeye geçilir. Bu yeni bölgedeki yeni av hayvanı daha güçlü olduğu için gelişmiş silahlarımız işe yarayacaktır. Bu şekilde bölgeler geçilmeye devam edilir.
Deer Hunter 2016
Deer Hunter 2016
Amerika’nın çeşitli bölgelerinde avlanacağınız Deer Hunter 2016 yeni sürümünde çok değişime gitmemiştir. Görseller, gelişmeler ve amaçlar aynı kalmıştır. Oynanışla ilgili aşırı fark yaratacak şeyler değişmemiştir. Sadece bazı bölgeler ve yeni hayvanlar eklenmiştir. Geçmiş dönemlerinden büyük farklarla ayrılmaz desek daha doğru olacaktır. Sniper, Pompalı, Shotgun gibi silahlarla size verilen hayvanı, belirli bir atış sayısı sınırında öldürmeniz istenecektir. Diğer yıllarda da olduğu gibi hayvanın belirli bir bölgesinden vurulması asıl istenendir. Kullandığınız silahın kızılötesini açarak avlayacağınız hayvanın iç organlarını görebilecek, sizden istenen organı vuracaksınız. Tabi o anda sadece o organ karşınızda belirecektir.
Deer Hunter 2016'dan Bir Kare
Deer Hunter 2016'dan Bir Kare
Oyun sizden hayvanın akciğer, kalp, beyin gibi noktalarını vurmanızı isteyecek. Yani bu sizin göreviniz olacak. Sizde ister sniper ile uzaktan isterseniz pompalı ile yakında hayvanın odak noktasından vuracaksınız. Sınırlı atışta vuramamanız halinde aynı bölümü tekrar geçmeye çalışacaksınız. Her bölümde farklı bir hayvan vuracağınız için her bölümün ardından mutlaka silahı yükseltmeniz gerekecek. Paranızın yetmediği kısımlarda ise mağaza devreye girecek ve sizden belirli ücretler karşısında oyun parası sunacak.
Deer Hunter 2016şahane bir oyun olmasa da ilerlemeli oyun olduğu için heyecanlı, eğlenceli ve değişik hayvanlarla baş edeceğiniz için gergin bir ortamı size sunacaktır. İyi oyunlar.


Deer Hunter 2016 İncelemesi Reviewed by Blog on Ekim 25, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.