Wasterland 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Wasterland 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu
Wasterland 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu
     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün Wasterland severleri mutlu edecek bir haberi hazırlamak için böyle bir yazı hazırlıyorum...

     Wasterland tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği yeni Westerland 2: Directors Cut'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu. 

     Sizlerin de bildiğiniz üzere Westerland 2, geliştirilmiş ve yenilenmiş haliyle Westarland 2: Driectors Cut olarak PC platformuna gelecek.

     Geliştirici firma, InXille, Westerland 2 Directors Cut, oyununun XBox One ve Playstation 4 için çıkış yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamalara göre oyun 16 Ekim tarihinde XBox One ve Playstation 4 için dünya genelinde satışa sunulacak. Aynı gün içerisinde oyunun yenilenmiş sürümünün PC platformuna da geleceğini de sizlere hatırlatmak isterim. Geliştirilen yeni sürümle birlikte oyun Unity 5 oyun motoruna geçiş yapacak ve daha kaliteli modellemelere ve ışıklandırmalara sahip olacak. Aynı zamanda yeni seslendirmeler ve Precision Striker adlı Fallout serisinde görmüş olduğumuz V.A.T.S sistemine benzer bir sistem oyuna eklenecek. Son olarak da yeni sürüm ile birlikte oyuna Türkçe dil desteğinin de geleceğini söylemek istiyorum.

Wasterland 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu Reviewed by Blog on Eylül 30, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.