İrlandalı Turist Oyun Oldu

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucular. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde İrlandalı bir turistin aksarayda esnafı dövdüğü haberi kulaklarımıza çalınmıştı. Şimdi ise bu yaşanılan üzücü hadisenin oyuna çevrildiğiyle karşı karşıyayız.

     Aksaray'da suları döktüğü gerekçesi ile çevre esnafının saldırısına uğrayan İrlandalı turistin boks mücadelesi oyun oldu. 

İrlandalı Turist Oyun Oldu
İrlandalı Turist Oyun Oldu 
     Türkiye'de fenomen olan ve bazı turizmcilerin tatil hediye ettiği İrlandalı turistin uğradığı saldırıyı konu alan oyun, bir internet sitesinin oyun geliştirme bölümü tarafından piyasaya sürüldü. Oyun kısa bir sürede popüler oyunlar arasına hızla girdi ve popüleritesi artmaya devam etmekte. Oyunda İrlandalı turist karakteri yön tuşları ile kontrol edilerek sağ ve sola haraket etmesi sağlanıyor. Boşluk tuşu ile de İrlandalı turiste saldıran esnafa yumruk atılıyor. Oyunda dikkat edilmesi gereken tek nokta İrlandalıya verilen canı korumak. 

     Yani ne diyelim ağlanacak bir duruma bile gülebiliyoruz. Ben Asosyal Coder olarak bu duruma gerçekten pes diyorum yani sözlerim bu oyuna değil bu oyunun konu aldığı hikayeyi yaşatan esnaflara. Biz Türkler bir de misafirperverliğimizle bilinen insanlarız yazık çok yazık gerçekten... 
İrlandalı Turist Oyun Oldu Reviewed by Blog on Eylül 04, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.