Dying Light Senaryosu Türkiye'de Geçiyor !

Dying Light Senaryosu Türkiye'de Geçiyor !
Dying Light Senaryosu Türkiye'de Geçiyor ! 
     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün 2015'te çıkmış veya çıkacak oyun haberlerini okurken dikkatimi çeken bir oyunun haberinin ilgimi çekmesi üzerine sizlere böyle nacizane bir yazı hazırlamak için kolları sıvadım. Zombi temalı oyunlardan artık sıkılmış olsanız da öyle bir oyun geliyor ki oynamak için çok geçerli bir sebebiniz olacak. Dying Light oyununun senaryosu Türkiye'de geçiyor. Gerçekten eski dönem ile yeni dönemin kıyaslanması gibi bir şey olmuş.

     Dying Light : 

     Zombi temalı oyunlardan sıkılmış olsanız da bu oyunu oynamak için çok geçerli bir sebebiniz var demiştim ve söylediğim gibi oyunun senaryosu Türkiye'de geçiyor. 

     Oyunun yayımlanan ilk videosunu izlediğiniz de şöyle bir izlenime kapılabilirsiniz : 'Ya burası bana bir yerden tanıdık geliyor ama du bakalım...' diyenlerin gerçekten de haklı olduğu oyunda yapımcılar tarafından paylaşılan ''Harran'' videosu ile ortaya çıkmıştı. Kurtuluş Savaşından bu yana en büyük kargaşanın yaşanacağı, Şanlıurfa'nın Harran yöresinde hangi Türk oyuncu yer almak istemez ki ?

     Nasıl ki Kuva-yi Milliye, Fransız ordusunu püskürtmeyi başarmış ise 2015 yılında sanal olarak yaşanacak ikinci Urfa Muharebesinde biz oyuncular da uyuşuk zombileri memleketimizden püskürteceğiz. Şunu belirtmeliyim ki beni gerçekten oldukça heyecanlandırmaya yetti umarım oynama lüksüne bende erişirim. 

     Oyun ile alakalı güzel bir video ; 

     
Dying Light Senaryosu Türkiye'de Geçiyor ! Reviewed by Blog on Ağustos 11, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.