Yeni Nesil FPS Oyunu Phantomers Geliyor

     Herkese merhabalar 'Asosyal Coder' blogu okuyucuları. Bu gün yepyeni bir Online Oyunu tanıtımı ile karşınızdayım. Bu gün ki online oyunumuzun türü FPS arkadaşlar. Phantomers FPS oyunlara yeni bir heyecan getirmek için kolları sıvadı ve çok yakında geliyor.Videolarında izlediğim kadarıyla oyun çok güzel grafiklere sahip.

     Yeni Nesil FPS ! :

Phantomers
Phantomers
     Dream Execution tarafından üretilen Jindo oyun motoru ile sizlere daha kaliteli bir oyun deneyimi sunan Phantomers Silah, karakter çeşitliliği ile de ses getireceğe benziyor. Oyunu diğer FPS oyunlarından ayıran en önemli özelliği de eşsiz yeteneklere sahip. Nick, Bishop, Black Cat, Victoria, Craw ve Crack karakterlerinden stratejinize uygun olanı seçip oynayabiliyor olmanız. Eğer yanlış anlamadıysam oyunda karakterlerin kendisine özgü yetenekleri ve güçleri var. Kullanıcılar da bunlara göre oyun içi üstünlük kurabilir veya oyunun seyrini değiştirebilir. Bildiğiniz gibi diğer FPS oyunlarında sizler ek ücretler ödeyerek silah ve ekipman alarak karakterlerinizi güçlendirebiliyorsunuz. Fakat Phantomers'da ise karakterlerin kendilerine özgü yetenek ve güçleri var ki sanırım bu adil bir mücadele için yeterli olacaktır diye düşünüyorum. 

     Phantomers Oynanış Biçimi : 

     Phantomers diğer FPS oyunları dışında stratejik savaşları temel alan bir oyun yapısı ile bizleri karşılıyor. Daha çok oyuncuların yeteneklerini sergileyeceği bir karakter alt yapısına sahip oyunda mücadele edebileceğiniz pek çok harita mevcut. Oyun şuan kapalı beta sürümünde ve kapalı beta sürümü 30.06.2015 tarihine kadar uzatıldı. Yani benim doğum günüme kadar :) 
Oyunda Geniş Silah Çeşitliliği : FPS severlerin kullanmaktan keyif alacağı bir çok silahın yanı sıra, her bir karakter sınıfına göre özel tasarlanmış drone, bomba ve imha silahları ile mücadeleler daha sert olacak. 
Dinamik Harita Dizaynı : Birbirinden farklı zorlayıcı ve tuzaklar ile dolu haritalarda taktiksel yönünü test et, oyunun en iyisi olabilmek için mücadele et ! 
Geliştirilebilir ekipmanlar : Oyun içerisinde daha fazla mücadele ederek kazanabileceğiniz tecrübe puanları ile her silah sınıfı için daha gelişmiş modelleri aktif edebilirsiniz. 

     Phantomers Karakterleri : 

Phantomers Karakterleri
Phantomers Karakterleri
     Oyunda Nick, Bishop, Black Cat, Victoria, Hammer, Crow ve Crack isimli karakterler bulunmakta bununla birlikte; oyunda diğer FPS oyunlarına nazaran karakterlere çok daha fazla özellik yüklenmiş ve diğer oyunların karakter alt yapısından büyük derecede sıyrılmayı başarmıştır. Karakterlerin stratejik özellik ve yetenekleri yanı sıra her karakterin sadece o karaktere ait kullanılabilir bomba silah ve mühimmatı olması da gözden kaçmıyor. İşin derinine inecek olursak oyunda en iyi olabilmek için en iyi oynamak yetmiyor. Farklı özelliklere sahip karakterler ile kendinizi geliştirip diğer oyunculardan daha iyi olduğunuzu kanıtlamalı ve bu özellikleri haritalarda karşı takımı ezecek derece de iyi kullanmalısınız. İşin özü karakteriniz ile farklı stratejiler kurarak ve takımınız ile bu stratejilerinizi birleştirerek mükemmel ekip çalışmaları çıkartabilirsiniz. 

     Phantomers Harita ve Modları : 

Phantomers Harita ve Modları
Phantomers Harita ve Modları
     Oyunda şuan resmi sitesinde yayınlandığı üzere 5 Adet harita mevcut bunlar : Dahshur, Hangar, Kukulkan, Machupıchu ve Shıkuaı yine oyunun burada diğer FPS oyunlarından farkını görebilirsiniz arkadaşlar. Oyunda ki haritalar tuzaklar ile dolu yani bu tuzakları lehinize kullanabilir veya bu tuzaklara göre belli stratejiler oluşturabilirsiniz. Karşı takımdan bir adım öne geçmek istiyorsanız tuzakları yerinde ve doğru şekilde kullanarak oyunda en iyi olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz. Gerçekten gördüğünüz gibi arkadaşlar başlıkta da denildiği gibi Phantomers Yeni nesil bir FPS oyunu olacak. Oyuna daha giriş yapabilmek nasip olmadı bende şuan yüklüyorum eğer giriş yapabilirsem video hazırlayıp sizlere videoda da tanıtımını yapmayı düşünüyorum. Benim araştırma sonuçlarım bunlardı arkadaşlar. Sizlerin de bu oyun ile alakalı, görüş, düşünce, öneri ve şikayetlerinizi bu yazının altına yorum bırakmanızı rica ediyorum. Bir 'Yeni Çıkan Oyunlar' yazımızın daha sonuna geldik hepinize iyi oyunlar arkadaşlar. 

Yeni Nesil FPS Oyunu Phantomers Geliyor Reviewed by Blog on Haziran 29, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.