Papa Pear Saga Oyun Tanıtım



Facebook’un en çok oynanan oyunları arasında olan Papa Pear Saga yine bu türdeki top, balon vs.. oyunların yapımcısı  tarafından tasarlanmış başarılı bir facebook oyunu. Zaten şu ana kadar  yaptığı her oyun facebook’un en iyi oyunları arasındaki buna en iyi örneği dünyanın facebook ortamında en çok oynanan oyunu Candy Crush Saga yı gösterebiliriz.



Papa Pear Saga nın nasıl bir oyun olduğunu biraz anlatmak gerekirse Bubble Witch Saga’da aşağıdan attığımız topu buseferden yukarıdan aşağıya atıyoruz diyebiliriz. Ancak oyun türü çok daha farklı. Oyun alanının altında 5 adet kova bulunuyor ve yukarıdan attığımız topları bu kovalara sokmaya çalışıyoruz ancak bu okadarda kolay değil tabiki. Orta bölümde oynadığımız bölüme göre değişen çeşitli engeller ve puan aldığımız nesneler bulunuyor. Yukarıdan topu atarken birde hedef çizgimiz bulunuyor ve bu hedef çizgisi ile topu yönü ve şiddetini ayarlayabiliyoruz. Bu hedef çizgisini Angry Bird’s oyununda olana benzetebiliriz. Attığımız topun yönünü ve şiddetini iyi ayarlamalıyız. Öyleki ortada bulunan nesneler ve engeller topu pinball gibi oraya buraya fırlatıyor ve çarpa çarpa aşağıdaki kovalara iniyor. Çarptırdığımız yer sayısı ve nesneye göre çok puan kazanıyoruz.



Papa Pear Saga yine diğer  oyunları gibi orjinal bir oyun. Bunun yanında oyundaki bölüm sistemi, çeşitli güçlendiriciler, can sınırı, arkadaşlar arasındaki puan yarışı gibi birçok şey Papa Pear Saga’da da bulunuyor. Eğer oyunu kolaylaştırmak isterseniz sitemizde Papa Pear Saga hileleri bulunuyor. Kullanabilirsiniz. Papa Pear Saga’yı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
Papa Pear Saga Oyun Tanıtım Reviewed by Blog on Ocak 07, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.